Zina sponsorem technicznym Kadry Narodowej w koszykówce
Umowa ZINA- PZKosz

W dniu 31.07.2013 w Legionowie, zorganizowaliśmy dla naszego klienta marki ZINA, prezentację kolekcji koszykarskiej oraz konferencję prasową.
Podczas wydarzenia obecnych było ponad 50 dziennikarzy. Udział w konferencji brali:
Leszek Cieślak – właściciel marki ZINA, Jacek Jakubowski – Sekretarz Generalny PZKosz, zawodnicy Kadry Koszykarskiej- Marcin Gortat i Łukasz Koszarek oraz przedstawicielka Lotto – Agnieszka Libor.
Podczas konferencji podpisana została oficjalnie umowa między PZKosz a marka ZINA, w wyniku której ZINA stała się sponsorem technicznym Koszykarskiej Reprezentacji Polski. Ta umowa wprowadza markę ZINA, znaną dotąd tylko z piłki nożnej, w nowy obszar sportu jakim jest koszykówka. To wynik zmiany polityki rozwoju firmy.

Przed konferencją odbył się krótki pokaz dedykowanej kolekcji dla naszej reprezentacji. Pokaz spotkał się z ciepłym przyjęciem dziennikarzy.
Przedstawiamy kilka zdjęć z prezentacji i konferencji. Zina sponsorem technicznym Kadry Narodowej w koszykówce

Zina sponsorem technicznym Kadry Narodowej w koszykówce

ZINA Leszek Cieślak